Ljudski potencijali

 • 100% upravljanje ljudskim potencijalima

   

  Online aplikacije namijenjene za upravljanje kadrovima, uključuju sve elemente ovog važnog procesa od regrutiranja i odabira zaposlenika, preko kvalitetne evidencije podataka zaposlenika, pa sve do procjene učinaka i nagrađivanja.

  Isprobaj odmah

 

 • Ljudski potencijali


  Registar zaposlenika i sve potrebne evidencije. Svi zakonom propisani podatci koje je poslodavac dužan evidentirati uz podatke o karijeri, obukama, i sl. unutar tvrtke.

   

 • Regrutiranje


  Od objave oglasa, preko posebne javno dostupne aplikacije za prijavu kandidata, kontroliranog pozivanja kandidata na testiranja i razgovor, pa sve do odabira kandidata i zaključivanja natječaja.

   

 • Procjena učinka


  Za sve dobro organizirane tvrtke koje vrednuju rad svojih zaposlenika, ova aplikacija nudi odlično rješenje za postavljanje ciljeva i evaluaciju učinaka, odnosno ostvarenja ciljeva zaposlenih.

   

 

 • Opisi radnih mjesta


  Registar poslova i radnih mjesta s opisom poslova, potrebni uvjeti kao što je zvanje i stručna sprema, način ugovaranja plaće, dozvoljene vrste rada, te periodom provjere sposobnosti.

   

 • Obračun i isplata plaća


  Mjesečni obračun ili obračun u dva dijela, obračun neoporezivih i oporezivih naknada, plaće u naravi, obračun bolovanja, godišnji obračun plaće, specifikacije, zbrojni nalozi i JOPPD.

   

 • Moj HR info


  Aplikacijski portal za zaposlenike koji osigurava sigurnu dostavu isplatnih listića i rješenja za godišnji odmor, uz mogućnost proširenja za druge izvještaje i obavjesti namijenjene zaposlenicima.

   

 

Digitalizacija


Aplikacija prihvaća sve vrste digitalnih priloga (pdf, txt, html, png, pdf, jpg), skenirane dokumente, slike, poveznice na sadržaj odložen na serveru, kao i poveznice na dostupan vanjski sadržaj, karte, web stranice i sl. Svaki upis može prihvatiti velike količine teksta, slika, priloga ili multimedije.

 

Rad u oblaku


Aplikacija je smještena u oblaku, ne treba je instalirati i dostupna je s bilo kojeg uređaja koji ima internet pretraživač kao što su stolna računala, prijenosnici, tableti, pametni telefoni, s bilo koje lokacije u bilo koje vrijeme. n-aos aplikacije su višejezične, isporučuju se s prijevodima za engleski i hrvatski, a od strane korisnika mogu se prevoditi i na druge jezike.

 

Korisnička dokumentacija Ljudski potencijali i Procjena učinka>>>

Korisnička dokumentacija Regrutiranje >>>

Korisnička dokumentacija Plaće >>>

 

POGLEDAJ CIJENE I PLANOVE